Anmälningsinformation

Anmäl dig via formuläret under fliken kursanmälan.

Kursavgiften betalas in innan kurststart på bg eller swish.

Anmälan är bindande och betalas endast tillbaka vid uppvisat veterinärintyg/läkarintyg eller om kursen blir inställd pga för få anmälda.

Zerillas Hundcenter

Zerillas Hundcenter ligger i Kolbäck, 20 minuter utanför Västerås. Vi erbjuder kurser, föreläsningar, privatlektioner men också uthyrning av våra träningshallar.

Vi erbjuder ett flertal olika kurser så som grundkurser, nosarbete och aktivering. Att gå kurs hos mig på Zerillas Hundcenter ska vara roligt för både dig och din hund.

Här får du tips och råd om hur just du ska träna med din hund. Jag individanpassar kurserna och du ska alltid känna att du får hjälp med det du behöver.

Vi tränar i små grupper med max 6-7 st så att du ska få maximalt med tid och hjälp.

Vi använder positiv förstärkning då vi tränar. Det innebär att vi belönar och uppmuntrar hunden då den utför rätt beteende och ignorerar felbeteende vid inlärning. Den sortens träning ger en glad och trygg hund som gärna lyder för att det är roligt. Naturligtvis sätter vi även gränser och lär hunden vad den får göra och inte får göra, men det kan man göra utan bestraffning.

Vi sätter stor vikt vid att du ska förstå din hund och att ni ska kunna kommunicera och samarbeta med varandra. En bra relation mellan hund och ägare är själva grunden, och har man det kan man sen klara det mesta tillsammans.

Du är varmt välkommen att anmäla dig till mina kurser och hör av dig om du har några funderingar eller önskemål om kurser. Åker även ut till klubbar, föreningar och uppfödare.

Kommande kurser & aktiviteter

Valpkurs 30/5

Kursstart: 30 maj

Rallylydnad grundkurs, 30/5

Kursstart: 30 maj