Foderberikning - Våga vägra matskål

Är du sugen på att få tips om hur du kan berika din hund och dess måltider? Få nya synsätt på hur maten kan serveras?
Då är detta en kväll för dig.

Hunden har i grunden medfödda behov som att jaga sin mat, överlista bytesdjur och på olika sätt ta sig fram i utmanande terräng med mera. De hundar vi har i våra hem idag lever inte längre i en miljö där de naturligt får utlopp för dessa beteenden, men de har fortfarande behoven kvar. Vi kan med hjälp av berikning stimulera naturliga beteenden och hjälpa hunden till en roligare vardag med fysisk och mental stimulans.

Jag ger allt från olika frukter, bär och grönsaker i antiglupskskålar, muffins och bakformar till den traditionella skålen. Vi vägrar inget utan jag tror istället på variation och berikning i olika former. En del säger rätt, andra säger fel.

Välkommen till en föreläsning där du själv får bilda dig din egen uppfattning.  

Föreläsare är Petra Johansson, hundgalen rallylydnadsinstruktör och snart färdig hundfysioterapeut. Tränar och tävlar i Viltspår och Nose work och tränar för start i tävlingslydnad.
Matberikning ligger mig nära hjärtat.  En ständig jakt efter inspiration om utfordring på ett nytt och otraditionellt sätt. I mitt hushåll har jag två Rhodesian Ridgebacks, som får matberikning minst fem gånger per vecka, gärna oftare.

När: Måndagen den 12 oktober
Tid:. 19.00 – ca 20.30
Var: Zerillas Hundcenter i Kolbäck, Södra Västeråsvägen 4
Pris: 150kr

 

Anmälan är bindande och görs här nedan senast 7/10.

Vi bjuder givetvis på fika så anmäla eventuella allergier.

Välkomna till en intressant kväll!